verba volant [inter] scripta manent
woorden vervliegen, het geschreven blijft
                                                        {Caius Titus)

Inter-Verba

Persoonlijk in vertaaldiensten

Inter-Portfolio

Hieronder een klein overzicht van gerenommeerde klanten voor wie INTER-VERBA vertalingen en/of tolkdiensten (heeft) verricht en een paar voorbeelden van succesvolle vertaalprojecten:

Kinderboek uit de serie Geronimo Stilton.
(vertaling IT > NL)

Verschillende juridische stukken voor de interne organisatie, scholing en training.
(vertalingen EN > NL – NL > EN)

Sinds jaren, de gehele technische documentatie t.b.v. internationale aanbestedingen en technische handleidingen voor machines, installaties en systemen voor de sector van waterzuivering, afvalverwerking en energie.
(vertalingen DE<>IT-EN<>IT-NL<>IT)

Sinds jaren, technische stukken t.b.v. internationale aanbestedingen en documentatie m.b.t. membraan-filtratie voor de sector waterzuivering filtrazione op de italiaanse markt.
(vertalingen EN<>IT)

Verschillende fiscale en financiële documenten voor interne en externe communicatie in verband met administratieve en boekhoudkundige wet- en regelgevingen belastingen.
(vertalingen NL>EN – NL>FR)

Verschillende documenten van technische aard, handleidingen, specificaties en gebruiksaanwijzingen t.b.v. internationale aanbestedingen.
(vertalingen EN<>IT – NO <> EN/IT)

Juridische en technische stukken t.b.v. internationale contracten en aanbestedingen in de sector van betaalde televisie.
(vertalingen EN<>IT – DE<>EN – ES<>EN -EN<>TR)


Verschillende technische en commerciële documenten voor het gebruik en de marketing van de producten t.b.v. de uitbreiding van de Italiaanse markt.
(vertalingen en taallessen DE<>IT)


Verschillende documenten van technische aard, handleidingen, specificaties en gebruiksaanwijzingen t.b.v. internationale aanbestedingen.
(taalcombinatie NL<>IT)


Verschillende documenten van technische aard, handleidingen, specificaties en gebruiksaanwijzingen van apparatuur voor waterzuivering.
(taalcombinatie DE<>IT)

Verschillende documenten van technische aard, handleidingen, specificaties en gebruiksaanwijzingen t.b.v. automotive sector.
(taalcombinaties EN<>NL – IT<>NL)

Onderzoeksrapport over de ontwikkeling en toepassing van technieken voor stadsverwarming t.b.v. uitvoering van het stedelijke stadsverwarmingssysteem van de Gemeente Brescia (Italië).
(taalcombinatie NL>IT)

Verschillende documenten van technische aard voor Defensie.
(taalcombinatie IT>EN – IT>ES)

Verschillende technische en commerciële stukken voor de petrochemische sector.
Tolkdiensten ter ondersteuning van interne opleidingen en marktgerelateerde trainingen.
(taalcombinatie IT<>EN)

 INTER-VERBA | Laan van Norma 22 | 2152 GD Nieuw-Vennep | Nederland