verba volant [inter] scripta manent
woorden vervliegen, het geschreven blijft
                                                        {Caius Titus)

Inter-Verba

Persoonlijk in vertaaldiensten

Inter-Nos

INTER-VERBA werd opgericht in 2006 door Kira Laudy, in samen-werking met collega’s in onder andere Nederland, Italië, en Zuid-Amerika en een breed netwerk van freelancers verspreid over de hele wereld. Kira is native speaker Nederlands en Italiaans. Naast haar tweetalige opvoeding en scholing genoot ze ook taalopleidingen in Engels, Duits en Frans.
Haar hele leven brengt zij tussen Noord-Italië en Noord-Holland door, afgewisseld met studie en werkervaringen in en buiten Europa. Haar oorsprong en internationale werkervaring hebben van haar een veelzijdige allround linguïst gemaakt met een sterke voorkeur voor technische vertalingen (waterzuivering en gerelateerde technieken zijn haar specialisme).

Haar carrière startte in de jaren 80 in Noord-Italië als beëdigd vertaler ingeschreven bij de KvK en de Rechtbank van Brescia. Daar runde zij tussen begin jaren 80 en midden jaren 90 een eigen vertaalbureau tot haar overstap naar het internationale bedrijfsleven.

Jarenlang bleef ze haar freelance activiteiten als tolkvertaalster combineren met haar internationale banen.

Tot haar passie c.q. uitgegroeide hobby toch de overhand kreeg.

Sinds kort zet zij zich voor 100 procent in voor de organisatie van haar vierde kindje (de afkorting IV is ook het Romeinse cijfer vier) en runt ze vanuit Noord-Holland haar tweede eigen vertaalbureau. Kort gezegd: Kira is Inter-Verba, en Inter-Verba is liefde voor taal, interculturele kennis, diepe interesse, leergierigheid, oog voor detail, kwaliteitsstreven en persoonlijke aandacht.

 INTER-VERBA | Laan van Norma 22 | 2152 GD Nieuw-Vennep | Nederland